jueves, 29 de octubre de 2009

11/09/09 Tambacounda

Aquesta nit l'hem passat a la fresca. Estrelles i picades de mosquit. Esmorzem i l'Omar ens acompanya ben dora a Touba per agafar un set plasse cap a Tambacounda, al Sud del Senegal. L'estació de busos i taxis no és, precisament, un lloc ideal per a relaxar-se. Molta gent i molta calor. Ple de botiguers venent de tot. Finalment, el set plasse en surt per 23.00 SCF els tres. M'atreveixo a dir que no és car.
Això sí, ens toca esperar una hora i mitja ja que fins que no s'omplin les set places totals del vehicle aquest no s'encamina a destí. Costa però ho aconseguim. Però, sorpresa! Amb només 100 metres de recorregut s'espatlla el motor del cotxe i em de canviar de vehicle i tornar a esperar. Crec que avui perdrem tot el dia viatjant. Benvinguts, altre cop, a l'Àfrica. De totes maneres, avui estic de molt bon humor i passi el que passi no m'ho farà canviar. Aquest tipus de coses passen sovint en aquest continent i alterar-te, com fariem a Europa, és absurd.
Per sort, el paissatge durant el trajecte és preciós. Plou i apareix un arc iris que s'estén sobre l'infinit camp verd i sota un mar de núbols. Veritablement preciós i 100% natural!
Després de vuit hores de trajecte arribem a Tambacounda destrossats físicament i també mentalment. Aquesta nit dormirem a casa d'uns parents de l'Omar. Matalàs a terra, mosquitera i els tres a dormir. Demà, recuperats, noves aventures!

No hay comentarios:

Publicar un comentario